Beschrijving

Cabrioland is een autobedrijf met een unieke formule. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van topkwaliteit cabrio’s en tot op de dag van vandaag blijkt onze formule nog steeds uniek.

Ons fantastisch team is een groep enthousiaste en gemotiveerde liefhebbers met een passie voor exclusieve cabrio’s. Ons team vormt de basis voor de kwaliteit van ons vakmanschap en is al gedurende decennia de energie voor de ontwikkeling die ons bedrijf heeft doorgemaakt. Zowel jong als oud staan dagelijks likkebaardend voor de ramen van onze showroom.

Bovendien komen mensen uit heel Nederland naar Cabrioland aan de Zonweg te Den Haag om daar hun droom cabrio te kopen. Gemiddeld staan er in onze moderne showroom zo’n 40 cabriolets op voorraad.

Naast onze cabrio’s zijn wij tevens gespecialiseerd in het uitvoeren van zoekopdrachten. Bent u op zoek naar een speciale auto of naar een cabrio in een specifieke uitvoering, dan gaan onze specialisten daar voor u graag naar op zoek. U geeft aan wat uw wensen zijn…. En wij zoeken de auto in de door u gewenste kleur, uitvoering en kilometerstand. Door onze jarenlange expertise op dit vlak, hebben wij vele zoekopdrachten in korte tijd met succes afgerond.

Het unieke karakter van ons bedrijf, waarbij kwaliteit en service hand in hand gaan, heeft ertoe geleid dat ons bedrijf is uitgegroeid tot een landelijk bekend en betrouwbaar adres.

Afbeeldingen
Locatie

Cabrioland

Informatie
Zonweg 30-32 Den Haag
2516 BM


E-mailadres:
info@cabrioland.nl


Website: