Uw cabrio's automatisch op deze website?

Cabrios plaatsenAutomatisch je voorraad cabrio's plaatsen

Wanneer je gebruik maakt van een eigen autovoorraad beheersysteem en je kunt je autovoorraad exporteren naar een XML of Json bestand, dan kan je automatisch cabrio's plaatsen op onze website.

Op die manier hoef je jouw cabrio's maar op 1 plaats neer te zetten en zorgen wij ervoor dat deze ook op onze website(s) worden getoond. 

Voordelen van automatisch cabrio's plaatsen

De voordelen van automatische plaatsing gaan echter verder dan dat. Je cabrio's worden ook met onze verschillende social media groepen gedeeld. De duizenden volgers en leden van deze groepen krijgen je cabrio's dus ook te zien.

Een ander voordeel is dat wanneer iemand via onze website reageert op één van je cabrio's, de reacties zonder onze tussenkomst direct bij jou aankomen.

En natuurlijk zorgen de links vanaf onze website naar jouw website voor een betere vindbaarheid van je eigen website in de zoekmachines. 

Hoe werkt het en wat is daar voor nodig.

Om je cabriovoorraad automatisch op onze website te kunnen plaatsen, heb je een zogenaamd .XML of .Json bestand nodig. (.CSV kan ook maar heeft niet onze voorkeur.). Dit bestand plaats je ergens op je website waar wij het bestand kunnen lezen. Bijvoorbeeld www.jouwwebsite.nl/cabrios.xml. Deze URL geef je aan ons door.

Onze website bezoekt 1 keer per dag je XML of Json bestand en laadt je cabrio's in onze website. Zodra je voorraad wijzigt, worden deze wijzigingen binnen 24 uur ook op onze website aangepast. Geheel automatisch. 

Hoe ziet een XML of JSon bestand er uit en welke velden plaats je daar in

Om je cabriovoorraad goed te kunnen tonen, hebben we minimaal een aantal velden nodig. In onderstaande documenten vind je voorbeelden van een export en een overzicht van velden en waardes.

Maak je al gebruik van een XML of JSon export, neem dan contact op met de redactie van eencabriokopen.nl. Wij kijken dan of de bestaande export door ons gebruikt kan worden.

Voorbeelden:

Overzicht van velden

 

Vraag hier je XMLof Json koppeling aan