16:00
LBoss CarSelect

International Amsterdam Motor Show

In samenwerking met LBoss CarSelect organiseren we op zondag 2 april 2023 de Start of Summer Gathering 2023 voor u, dit evenement is geheel gratis!

Deze dag staat volledig in het teken van autoliefhebbers en de prachtige auto 's die aanwezig zullen zijn, allemaal onder het genot van een hapje en een drankje!

LBoss CarSelect stelt meer dan 2700 m2 terrein beschikbaar voor het evenement, zodat we een evenement met veel diversiteit in auto's kunnen neerzetten!

We kleden het pand van LBoss CarSelect van binnen aan met de mooiste auto's die het evenement te bieden heeft, wij plaatsen tafels zodat u kunt genieten van de hapjes en drankjes tussen de auto's en buiten zullen de andere auto's voor u tentoon worden gesteld!

Naast de deelnemers die aanwezig zullen zijn met hun exclusieve auto kunt u tijdens het evenement de uitblinkers uit het assortiment van LBoss CarSelect bekijken, deze zijn speciaal voor u tentoongesteld zowel in de showroom als buiten op het terrein.

Voor meer informatie kijk op www.jbcustomizingevents.com, aanmelden kan via info@jbcustomizingevents.com of via het inschrijfformulier!

Naam organisator
Willy Wonka
Telefoonnummer organisator of organisatie
0612554040
Lokatie

RAI Amsterdam