18:30
Hastiere

Mucca Santa tour 2023

Zaterdag 15 april en zondag 16 april 2023 staat de vierde editie van de Mucca Santa tour 2023 gepland! Dit evenement staat volledig in het teken van de deelnemers, hun sportieve auto's en alle mooie gebieden in de Belgische en Franse Ardennen!

Wij zullen tijdens dit evenement twee unieke dagen beleven. Wij gaan een prachtige route rijden, mooie restaurants en domeinen bezoeken en slapen op een prachtige plek!

Zaterdag 15 april

Op zaterdag 15 april ontvangen wij u op een prachtige locatie met een heerlijk glas champagne, na ontvangst word u naar uw kamer gebracht zodat u rustig even kunt settelen voordat wij u weer ontvangen voor het avondprogramma. Nadat iedereen is gearriveerd zullen wij u iedereen nog even toespreken door middel van een briefing, na deze briefing gaan wij met z´n alle aan tafel om heerlijk te genieten van het 3 gangen diner.

Zondag 16 april

Op zondag is de officiële start van het evenement. Wij zullen met z´n alle gezellig ontbijten voor het vertrek, na het ontbijt is het tijd om alle auto´s op te stellen voor de start van de Mucca Santa tour 2023.

Vanuit de startlocatie gaan wij een mooie route rijden naar de lunch locatie, op deze lunch locatie staat een luxe lunch klaar. Na de lunch kunt u er weer ruim 2 uur tegenaan voordat we aan zullen komen op de eindlocatie.

Op de eindlocatie sluiten wij deze mooie dagen namelijk af met een heerlijke eindborrel om gezellig na te genieten van deze dagen, zodat iedereen vrij is om te vertrekken wanneer zij dit willen.

Wilt u hier nou bij zijn of heeft u vragen over dit evenement? Neem contact met ons op via info@jbcustomizingevents.com, inschrijven is tevens mogelijk via onze website of via ons e-mailadres.

Tot zaterdag 15 april!

https://www.facebook.com/events/419741060263698/

Naam organisator
Willy Wonka
Telefoonnummer organisator of organisatie
0612554040
Lokatie