Afbeelding
Top 5 meest bekende cabrio's

Top 5 meest bekende cabriomodellen

Top 5 Meest bekende Cabriomodellen

Voordat je het weet staat het cabrioseizoen al voor de deur en weet je niet welke cabrio je wilt kopen. Nu is het de beste tijd om jouw droomcabrio voor het laagst mogelijke prijs te kopen. Weet je niet welk cabriomodel je wil aanschaffen? Lees dan in dit blog meer over de top 5 meest populaire cabriomodellen.

 

5. BMW 4-Serie Cabrio

De BMW 4-serie cabrio is een stijlvolle, dakloze auto die uitkwam uit in 2014. De Duitse cabriolet is een opvolger van de BMW 3-serie en is een sportievere en meer comfortabele versie dan zijn voorganger. De auto heeft 4 zitplaatsen.

De Audi A3 Cabriolet werd in 2008 op de markt gebracht. Deze beschikt over een softtop in plaats van een stalen vouwdak. Hierdoor kan de A3 Cabriolet compact en licht blijven en is er geen behoefte aan een grote kofferbak. In hetzelfde jaar kreeg de cabrio al een facelift. Zo had hij al de led-dagrijverlichting in de koplampen. De cabrio heeft maar liefst 5 zitplaatsen. Bevallen de velgen je niet? Kijk dan hier voor andere. 

3. MINI Cooper Cabrio

Soms komt er een cabrio voorbij waar het simpelweg onmogelijks is om ‘nee’ tegen te zeggen. De MINI Cooper cabrio is daar zeker een voorbeeld van. MINI heeft veel verschillende modellen uitgebracht, waarvan de MINI Cooper S cabrio zeker het checken waard is. 

2. Fiat 500c

De 500C van Fiat is de cabrioversie. Het is niet echt een cabriolet, maar het heeft een stoffen vouwdak dat volledig naar achter kan worden geschoven. Dit dak wordt door een elektrische rail naar achter geschoven en daarna kan men volop genieten van de zon. Het systeem is vrij eenvoudig en zeker niet gecompliceerd zodat het heel gemakkelijk te bedienen is. Gewoon een druk op de knop en de canvas schuift naar achteren. Het openschuiven van het dak kan zelfs terwijl men rijdt alsook met de sleutel. Dit stoffen dak is beschikbaar in drie kleuren namelijk rood, ivoor en zwart.

1. Mazda MX 5

Cabriofan of niet, iedereen kent hem wel. De Mazda MX-5 is een van de meest populaire en iconische cabrio's ooit gemaakt. Het is niet voor niets een van de meest verkochte cabriomodellen aller tijden. De auto combineert goede rijeigenschappen met betrouwbaarheid en lage kosten. Zeker het bekijken waard. 

 

 

Kopen met zekerheid

Wil je zeker weten dat de cabrio die je op het oog hebt, technisch goed en veilig is? Check dan de cabrio of auto die je wilt kopen altijd eerst even op kentekencheck.nl .  Zij checken op veel meer items dan de RDW website doet. In totaal krijg je info over meer dan 90 relevante punten over de auto die je wilt kopen.