Saab 9-3 Cabrio 1.8t Vector #LASER-RED #1e EIGENAAR #UNIEK!

Verkoopprijs:
€ 13.925
Deze auto leasen of een lening?
Beschrijving

Een Saab cabrio is misschien wel de mooist gelijnde cabriolet op de markt! Zeker in deze opvallende combinatie van laser-red met een beige kap en beige lederen interieur!

Deze waanzinnige 9-3 cabriolet modeljaar 2010 is afkomstig van eerste Duitse eigenaar en heeft 198.000km op de klok staan. Deze mooie Vector uitvoering bied veel extra's, waaronder een erg mooi en door ons compleet gerenoveerd beige interieur met stoelverwarming. Verder zijn zaken als climate control en cruise control allemaal aan boord. In een Saab als deze is elke kilometer genieten geblazen.

Bijzonder aan dit exemplaar is de staat van onderhoud. Alles is compleet gedocumenteerd en uitgevoerd door een Saab dealer, de complete historie met alle rekeningen zijn aanwezig. Wij hebben verder de technische staat nagezien en de auto oa voorzien van een nieuwe gasklep en een nieuwe T8 motorcomputer. Ook krijgt de techniek bij aflevering een grote beurt mee. Daarnaast hebben we de auto compleet gereconditioneerd en de Saab in een goede lakseal gezet zodat hij ook nadat hij een paar keer weer gewassen is optimaal glanst! Want wat mooi is, moet mooi blijven!


Deze auto leasen of een lening?
Overige kenmerken
Kleur
Rood
Kilometerstand
198370
kilometer
APK tot
NAP
Geen oordeel
Type verkoopprijs
Marge
Originele Nederlandse auto
Nee

Deze auto leasen of een lening?
Informatie
  • € 13.925
    Marge

  • Saab 9 3
  • Zeer goed
  • 2009
  • Kenteken:
    L803BP
klik op onderstaande banner om het kenteken van deze auto te checken:
Contactgegevens aanbieder:

Contactformulier